Autor textu: Ninka Žilinská
11.10.2019

Toto sme my - 3.A

Sme malí novinári z Humenného, ktorí sa vám chcú predstaviť.

Foto: text

Bratislava 11.10.2019 (Skolske.sk)

Volám sa Lukáš Blaha. Mám 8 rokov. Bývam v Kamenici nad Cirochou. Mám hnedé oči. Moje obľúbené farby sú zelená a červená. Mám staršieho brata a dve sestry, jednu mladšiu a druhú staršiu. Chodím do tretieho ročníka na Základnú školu Dargovských hrdinov. Moja najobľúbenejšia hodina je telesná výchova. Som rýchly. Rád športujem. Mám veľmi rád futbal. Mojim najobľúbenejším futbalovým klubom je Liverpool FC. Chcel by som byť futbalistom. Občas si zahrám s bratom florbal. Venujem sa aj hudbe, učím sa hrať na gitaru. Spolu s mojím spolužiakom a kamarátom Alexom chodíme do šachového klubu Reinter. Môj najobľúbenejší film je Harry Potter. Mám rád leto, pretože je teplo, môžem hrať futbal, kúpať sa a mám vtedy narodeniny. Moje najobľúbenejšie jedlo sú rezance s tvarohom.

pic
Foto: text

Volám sa Alexander. Mám blond vlasy a hnedé oči. Mám čierne polookrúhle okuliare. Som tretí najvyšší v našej triede. Mám rád šport. Ako šport vykonávam šach ale chodím aj na krúžok športové hry a na klavír. Rád hrám florbal ale aj spomínaný šach. Rád mám čiernu a bielu farbu - kvôli šachu. Moje najobľúbenejšie zviera je chameleón, pes a sliepka a doma máme aj psa, teda sučku BibiVomDachsenhűbel – je to hrubosrstý jazvečík.  Rád programujem. Moji najlepší kamaráti sú Lukáš a Martin. Toto leto som jazdil na koni a viezol sa na plti po Dunajci. Chodím do šachového klubu Šachy Reinter Humenné. Môj najobľúbenejší film je Harry Potter.

pic
Foto: text

Volám sa Tamarka, som veľmi nedočkavá a chcela by som byť veterinárkou. Rada kreslím zvieratká a také veci. Som veľmi zvedavá a veľká nezbedníčka. Trochu neposlušná a rada nakupujem. A tak tiež veľmi rada chodím na bicykel. Veľmi rada leziem a šplhám ale nerobím to veľmi často lebo nemám kde. Mám veľmi rada zvieratká a je mi jedno aké to sú. Ale mám najradšej psíky. Veľmi ľahko sa urazím. Som veľmi veselá. Pokiaľ ma niekto neurazí. To mám od môjho dedka, a som veľmi rada že budeme bývať v dome, lebo budem mať svoju farmu.

pic
Foto: text

Volám sa Janík Rusinko a mám 8 rokov. Mám hnedozelené oči, tmavé vlasy a vysokú postavu. Mám mladšieho brata, ktorý má 5 rokov a volá sa Jakub. Veľmi rád sa bicyklujem a pripravujem kávu. Zaujímam sa o vesmír a astronómiu. Moje obľúbené jedlo sú špagety. Môj obľúbený film  je Angry birds vo filme. Moja obľúbená kniha je encyklopédia Zem. Moja obľúbená hra je Snowboard party 2. Môj dedko je poľovník a babka pracuje v potravinárskej spoločnosti. Majú troch psov a sedem šteniatok. Bývajú v Modre nad Cirochou. Ja som žiakom Základnej školy Dargovských hrdinov v Humennom, so žiak 3.A. triedy.  Moje najobľúbenejšie predmety v škole sú matematika, telesná výchova, informatika, obohatenie, prírodoveda a vlastiveda.

pic
Foto: text


Volám sa Martin Lepót. Mám osem rokov. Mám modro-sivé oči a blond vlasy, meriam 131 centimetrov. Mám dvoch súrodencov, jedného brata a jednu sestru. Bývam na Laboreckej 25 v Humennom. Chodím na základnú školu do tretej triedy. Rád korčuľujem, hrám futbal a rád sa bicyklujem. Chodím na športové hry ku pánovi učiteľovi. Rád staviam a programujem lego. Rád programujem aj na počítači. Chodím na krúžok Klub nadaných detí. Tento školský rok som začal navštevovať Súkromnú základnú umeleckú školu MÚZA , chodím na hudobný nástroj gitara. Chodia tam aj moji najlepší kamaráti Lukáš a Alex. Moje najobľúbenejšie zviera je pes.

pic
Foto: text

Volám sa Oliver, mám osem rokov. Navštevujem základnú školu a som žiakom tretieho ročníka. Bývam v Humennom. Mám modré oči,  hnedé vlasy. Moji rodičia sa volajú Jozef a Mária. Mám dvoch súrodencov, staršieho brata, volá sa Aurel a chodí do šiesteho ročníka, má jedenásť rokov a mladšiu sestru, volá sa Liliana chodí do prvého ročníka a má šesť rokov. Mám rád zvieratá, napríklad kone, psi, zajace.... Tieto prázdniny som bol na Šírave, v Mini Zoo v Snine, v Zoo Košice a v Jasovskej jaskyni. Mám rád futbal a môj obľúbený klub je ŠK Slovan Bratislava a veľmi fandím našej reprezentácie. Môj obľúbený seriál sú Oteckovia. Moje najobľúbenejšie jedlo sú kuracie stehná a bryndzové halušky. :D

pic
Foto: text

Volám sa Ninka a chodím na základnú školu do tretieho ročníka. Mám hnedozelené oči a dlhé, hnedé vlasy. Zo všetkých farieb sa mi najviac páči čierna, biela a modrá.Najradšej chodím oblečená športovo, v legínach a teniskách.  Milujem boloňské špagety. Mám doma tri zvieratká. Fenku nemeckého ovčiaka, ktorá sa volá Čikita, malú mačičku, ktorá sa volá Pussy a bieleho viedenského králika, ktorý sa volá Bobby. Baví ma čítanie kníh a kreslenie.

pic
Foto: text

Volám sa Noemi. Mám osem rokov. Bývam v Kamenici nad Cirochou. Mám brata Erika. Hrám na gitare. Moja BFF je Ninka. Som veľmi dobrá športovkyňa a som dobrá v plávaní. Zbieram medaily a LOLky.  Mám rada modrú farbu. Mám psa aj rybičky. Moje obľúbené zviera je tučniak. Môj obľúbený predmet je telesná výchova.

pic
Foto: text

Volám sa Nicolas, mám hnedé vlasy, modré oči a 8 rokov. Som chlapec a mám rád futbal a šach. Moje najobľúbenejšie zviera je kurča. Meriam 1 meter a 41 centimetrov. Bývam                    v Humennom. Môj najlepší kamarát sa volá Daniel. Moje obľúbené jedlo sú rezance s tvarohom. Som žiakom 3.A triedy.

pic
Foto: text


Ahoj! Volám sa Jerguš Hennel. Mám hnedé vlasy a oči. Mám osem rokov a v decembri budem mať deväť. Zaujímam sa o karate, programovanie, matematiku a robenie animácií. Rád staviam lego a hrám hry na počítači. Som dobrý, vtipný, neposedný a milý. Nemám rád spory a bitky.

pic
Foto: text

Volám sa Linda. Som strašne lenivá. Nemám rada športy, ale chodím na tenis takže musím to prekonať... Mám malého škrečka. Volá sa Hryzka. Skoro všetky moje tričká, mikiny a sukne, sú ružové. Mám rada jednorožce, poníky – proste dievčenské veci. Rada jem sladkosti .w. Viem trošku po korejsky, trošku japonsky, a veľa angličtiny.  Všetka hudba čo počúvam, je k-pop (Korejsky pop) Ako vyzerám? To vám teraz poviem! Mám hnedé vlasy a Sivo-Zelené oči. Ako som už vravela, veci čo nosím sú skoro všetky ružové.

pic
Foto: text

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]