Autor textu: VŠMU, Barbora Knéblová
08.05.2019

KDM Alumni talks na Vysokej škole múzických umení pokračuje

Diskusia s absolventkou Divadelného manažmentu bude 9. mája.

Bratislava 8. mája (Skolske.sk)

V apríli odštartovala séria inšpiratívnych diskusií KDM Alumni talks na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Alumni talks predstavujú absolventov Katedry divadelného manažmentu, ako jedného z možných odborov štúdia na VŠMU. Hovoria o kariérnych, ale aj osobných životoch bývalých študentov a odhaľujú svet úspešných mladých ľudí z kultúrneho prostredia.

Prvá edícia Alumni talks patrila absolventovi divadelného manažmentu – Matejovi Chudícovi. Mateja väčšina ľudí pozná ako „hlavu produkcie“ multižánrového festivalu Grape, ale stojí aj za projektami ako sú Urban Market, alebo Dni architektúry. Matej na diskusii prezradil, aké boli jeho študentské časy, prvé vydarené aj menej vydarené projekty a aj to, že za jeho najväčší úspech považuje to, že robí v živote to, čo vždy chcel.

Ďalším inšpiratívnym hosťom Alumni talks bola Ľubica Fandl Drangová. Ľubka je absolventkou divadelného manažmentu. Počas svojho štúdia objavila čaro prepájania umenia s vedou a technológiami a od tohto smeru neupustila dodnes. Ľubka stojí za organizáciou Bratislava Game Jam a je zakladateľkou neziskovej organizácie Mladý pes, ktoré sa venuje interaktívnemu grafickému dizajnu a momentálne tiež pracuje v SNM - Historickom múzeu na oddelení propagácie.

Najbližšie budeme mať hostku Ľudku Kružliakovú, ktorá aktuálne pracuje na pozícii Event Marketing Specialist pre slovenský start-up Exponea. Venuje sa tiež online marketingu v Divadle Stoka a je produkčnou podporou inscenácie Meno v Štúdiu L+S.

Ak sa chcete dozvedieť viac o Ľudke, jej živote a štúdiu na Katedre divadelného manažmentu, určite nepremeškajte toto stretnutie. Diskusia sa uskutoční už vo štvrtok, 9. 5. 2019 o 18:00 v Štúdiu Kaplnka na Ventúrskej ulici (v budove VŠMU). Vstup na podujatie je voľný.

VŠMU, Barbora Knéblová

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]