Autor textu: TASR
30.05.2019

Katarína Knechtová prichádza s novou skladbou 

Katarína Knechtová prichádza s novou skladbou 

Bratislava 30. mája (TASR)

Katarína Knechtová predstavuje novú baladu V modlitbách. Hudbu aj text k novej skladbe napísala speváčka. Nahrávka vznikla hudobnom štúdiu Randyho Gnepu v Prešove. Spoluproducentmi piesne sú Randy Gnepa a Adam Kuruc. 

      „Bol to pre nás všetkých nesmierny zážitok a myslím si, že to zo samotnej nahrávky cítiť. Znie veľmi prirodzene a organicky. Sme na ňu všetci ohromne pyšní. Najväčšou inšpiráciou pri tvorbe je láska, medziľudské vzťahy a dynamika medzi ľuďmi. Pieseň je vlastne zamyslením sa nad tým, že ľudia sa za istých životných okolností môžu míňať, napriek tomu, že sa milujú. Niekedy je jediným riešením nechať toho druhého ísť a veriť, že raz pochopí súvislosti a samého seba. V tomto prípade ide o problém so závislosťou na alkohole, čo je obvykle nezlučiteľne s partnerským životom...Pre mňa je to veľmi osobná pieseň,“ uviedla pre médiá speváčka.

      Klip k balade V modlitbách sa nakrúcal v štúdiu v Prešove a Los Angeles v USA. Scenár má na konte sama autorka piesne, režisérom je Majo Martaus z Imagine Visions.
​​​​​​​
      

Lokácie v USA vyberal režisér, keďže L. A. je jedna z jeho pracovných základní. Los Angeles sa mi veľmi páčilo. To mesto má charizmu a zároveň je veľmi kontrastné. Je tam smotánka aj veľká chudoba. Mestská džungľa a zároveň krásna príroda. Nakrúcali sme na nádherných miestach - Mohavská púšť, Joshua Tree národný park alebo Hollywood.

Katarína Knechtová


      V klipe sa speváčka ocitla po prvý raz v úlohe herečky. Za partnera si vybrala skutočného amerického herca z katalógu Jordana Jamesa Smitha. Ďalším hercom bol automobilový veterán z roku 1965 Chevrolet Chevelle.

      „Hráme v klipe pár, v ktorom ja zistím, že môj partner má problém s alkoholom. A spolu sme predviedli moje prvé intímne scény vôbec. Poznali sme sa päť minút a keďže čas bol drahý a vzácny, hneď po prvej klapke sme museli hrať zamilovaných a bozkávať sa,“ doplnila Knechtová.

      V modlitbách:

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]