Autor textu: TASR
14.06.2019

TASR ponúka oficiálny portrét prezidentky SR Zuzany Čaputovej 

Fotoreportér TASR je autorom portrétov všetkých doterajších slovenských prezidentov.

Foto: TASR

Bratislava 14. júna (TASR)

Oficiálny portrét prezidentky Slovenskej republiky Zuzany Čaputovej je pripravený a TASR ho ponúka záujemcom.

Portrét dosluhujúceho prezidenta Andreja Kisku v priebehu najbližších dní a týždňov nahradí v úradoch štátnej správy, samosprávy, ako aj v spoločenských a vzdelávacích inštitúciách podobizeň novozvolenej prezidentky. Bude tiež súčasťou kancelárií veľvyslanectiev a konzulátov Slovenskej republiky.

Fotografovanie oficiálneho portrétu prezidenta je pre TASR predovšetkým otázkou prestíže. Okrem kvalitných fotografov má agentúra aj distribučné cesty k odberateľom. Stalo sa dobrou tradíciou, že fotografovanie, tlač i distribúciu portrétu zabezpečuje práve verejnoprávna agentúra. 

Generálny riaditeľ Vladimír Puchala


​​​​​​​
Rovnako ako všetci doterajší prezidenti Slovenskej republiky aj Zuzana Čaputová absolvovala fotografovanie na oficiálny portrét v priestoroch TASR pod taktovkou fotografa Pavla Neubauera. Dlhoročný fotoreportér TASR je autorom portrétov všetkých doterajších slovenských prezidentov.
Oficiálny portrét má identické rozmery s predošlým, 39 x 53,5 centimetra vrátane pasparty, čo umožňuje využitie existujúcich rámov. Záujemcom bude doručený poštou v ochrannom obale, pričom jeho cena vrátane poštovného a balného predstavuje 30 eur bez DPH. Viac informácií nájdu záujemcovia na www.tasr.sk alebo na adrese [email protected].

Portrét si môžu objednať aj elektronicky, prostredníctvom formulára na http://www.tasr.sk/portret-prezidenta.

pic
Foto: text

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]