Autor textu: Školské.sk
12.10.2019

Kontrafakt vydáva dlho očakávaný album

Rytmus, Ego a Anys ním opäť posúvajú levely!

Foto: Matúš Zeťák

Bratislava 12.10.2019 (Skolske.sk)


Dlhých šesť rokov čakali fanúšikovia Kontrafaktu na nový album a konečne sa dočkali. Trojica Rytmus, Ego a Anys ho pokrstí vo veľkom štýle. Chalani chystajú megashow, ktorou uvedú do života svoje spoločné dielo. O albume s názvom „KONTRAFAKT REAL NEWZ“ dopredu veľa prezrádzať nechcú, ale vravia že hip-hop za ostatné roky nenormálne vyspel a ich album bude opäť posúvať doterajšie levely. Pokrstia ho na dvakrát. Parádna žúrka čaká fanúšikov v bratislavskej Incheba Expo Aréne 26. decembra a o dva dni na to v pražskom Fore Karlín.

Tak toto bude udalosť roka! Kontrafakt pripravuje na Vianoce fantastickú šou, ktorou uvedie do života dlho očakávaný album. Zatiaľ o ňom veľa nechcú hovoriť, ale sľubujú, že fanúšikovia sa majú na čo tešiť.
​​​​​​​

Nechajte sa prekvapiť. Kontrafakt je proste známy tým, že sa snaží prirodzene zvýšiť level vo všetkých sférach rapu. Máme víziu a hlad. To je hlavne. Mier.

pic
Foto: Matúš Zeťák

Vraví Rytmus, ktorý je jednou z najznámejších postáv česko-slovenskej hip-hopovej scény.
„Cez leto sme makali na novom albume a koncertne obiehali celé Česko-Slovensko až do zodrania hlasiviek. Za ostatné roky hip-hop enormne vyspel. Náš album vychádza už 1. decembra, ale vytvárame k nemu nenormálnu vizuálnu šou,“ dodáva Ego.

Album „KONTRAFAKT REAL NEWZ“ uvedú chalani do života najskôr v Bratislave a potom v Prahe.
„Pripravujeme koncert, ktorý má svojho režiséra, dizajn stagu a nákladnú výpravu. Všetko bude dopredu riadne vymyslené a vyskúšané. Je to úplne iný formát koncertu, ako vidieť napríklad na festivaloch. Takýto typ koncertu by mala jedna 20 rokov fungujúca kapela, taká ako tá naša, mať, a my ho máme v hlavách už dlho. Preto sme radi, že je to konečne tu,“ dopĺňa DJ Anys.
Oba krsty organizuje agentúra Evency.

„My spolupracujeme s chalanmi z Kontrafaktu už dlhé roky a vždy je to z ich strany veľmi profesionálne. Máme za sebou viacero spoločných veľkých akcií a zatiaľ všetky dopadli veľmi dobre, verím, že to bude aj tento raz podobné. Každé jedno podujatie s nimi je vždy na vyššej a vyššej úrovni a tak je to aj pre nás zakaždým výzva . Darmo, je cítiť, že sú špičkou vo svojom odbore,“ uzatvára Marko Šebesta z Evency.

Šou spojenú s krstom chalani predvedú najskôr v Bratislave, konkrétne 26. decembra v Incheba Expo Aréne. O dva dni neskôr, 28. decembra album pokrstia vo Fóre Karlín v Prahe. Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal.
 

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]