Autor textu: Mária Tarišková
11.10.2019

Na slovenské kiná sa valí Farmageddon

Ovečka Shaun bez pochýb patrí k najobľúbenejším animovaným postavičkám všetkých čias. 

Foto: text

Bratislava 11.10.2019 (Skolske.sk)

Jej seriál vysielajú v 170 vysielacích teritóriách sveta a prvé filmové dobrodružstvo sa pred niekoľkými rokmi stalo obrovským kinohitom, keď zarobilo viac ako 106 miliónov dolárov. V novinke nazvanej Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon okúsi hlavný hrdina blízke stretnutie tretieho druhu s kamarátskou mimozemšťankou a zažije jazdu, o akej sa mu ani nesnívalo! Do slovenských kín príde snímka už vo štvrtok 17. októbra 2019.
 
Blízko farmy Mossy Bottom, na ktorej Shaunovo stádo žije spokojným životom s neustálym podpichovaním farmára a jeho psa Bitzera, stroskotá vesmírna loď. Jej pestrofarebná mimozemská pasažierka Lu-La vnesie na farmu celkom nové vzruchy a výzvy. Shaunova partia ju musí zachrániť pred nebezpečnou vládnou organizáciou, ktorá sa ju pokúša zajať a zneužiť na svoje nekalé ciele. Podarí sa stádu odvrátiť hroziaci Farmageddon?

pic
Foto: Continental film / Animovaná snímka Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon

Réžiu snímky, ktorá podľa prvých ohlasov patrí k tomu najkvalitnejšiemu, čo súčasná animovaná kinematografia ponúka, má na svedomí tvorivá dvojica Richard Phelan a Will Becher. Bolo pre nich výzvou urobiť nové ovčie dobrodružstvo ešte veľkolepejším a stroskotaná vesmírna loď im poskytla more možností. „Lu-Lino vesmírne plavidlo prestavuje vlastne jej domov a tam sme strávili veľa času. Shaun ho mohol skúmať, samozrejme, pretože je to ten týpek, ktorý musí vždy stlačiť to červené, nebezpečne vyzerajúci tlačidlo, akonáhle ho zbadá. Pre neho je vesmírna loď tou najlepšou hračkou v celom vesmíre!“ hovorí Becher a sľubuje, že sa diváci a diváčky v ich novom filme pozrú aj priamo do vesmíru.
 
Animovanú snímku Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon, ktorá má všetky predpoklady zabaviť publikum viacerých vekových kategórií, prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.

pic
Foto: Continental film / Animovaná snímka Ovečka Shaun vo filme: Farmageddon

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]