Autor textu: Mária Tarišková
27.11.2019

WocaBee prináša na školy revolúciu v učení cudzích slovíčok

Pre učiteľov je k dispozícii pomôcka, ktorá im zaručí zlepšenie jazykových vedomostí u žiakov. S aplikáciou WocaBee na učenie slovíčok sa žiaci predbiehajú v učení, zlepšujú si vedomosti aj známky.

Foto: WocaBee

Bratislava 27.11.2019 (Skolske.sk/OTS)

Motivovať školákov k učeniu, zaujať a udržať ich pozornosť – to sú každodenné výzvy všetkých učiteľov. Výnimkou nie sú ani jazykári - „bifľovanie“ slovíčok žiakov zvyčajne nebaví, no bez slovnej zásoby sa jazyk jednoducho naučiť nedá. Riešením je inovatívna aplikácia WocaBee, s ktorou je učenie slovíčok z akéhokoľvek cudzieho jazyka zábavou.
 
Učitelia, zjednodušte si prácu
WocaBee je inovatívna aplikácia zameraná na zefektívnenie učenia slovíčok a určená pre školy. Funguje pre akýkoľvek cudzí jazyk a jej používanie je pre učiteľa aj žiakov veľmi jednoduché. Učiteľ v aplikácii pohodlne vytvára tzv. balíky slovíčok, prípadne fráz, ktoré sa majú žiaci naučiť a doma precvičovať. Za precvičovanie slovíčok získavajú navyše body, tzv. WocaPoints.  Tak môžu v rámci triedy medzi sebou súťažiť. Aplikáciu nie je nutné inštalovať, funguje na webe a je dostupná na všetkých zariadeniach (PC, mobil, tablet) s prístupom na internet.
Aplikáciu si učitelia môžu prispôsobiť podľa svojich potrieb a preberaného učiva, priebežne sledovať, ako sa žiakom darí, a dokonca  vytvoriť aj online písomku, ktorej výsledky vidíte ihneď bez toho, aby ste ich museli manuálne opravovať. Bližie informácie o tom, ako sa aplikácia používa a aké výhody prináša učiteľom aj žiakom nájdete vo videu:

 
„Najlepšia appka na svete“
WocaBee sa na slovenských školách používa už druhý školský rok. Doteraz aplikáciu vyskúšalo už takmer 30 000 žiakov a 1300 učiteľov na Slovensku aj v zahraničí, ktorí jej v hodnotení pridelili 5 z 5-tich hviezdičiek. Programátor Michal Ošvát, ktorý je autorom aplikácie hovorí: „Učitelia nám spontánne píšu, že aplikácia spôsobila na ich škole „absolútny boom“, že žiaci medzi sebou súťažia v precvičovaní slovíčok „ako o život“ a zlepšujú si známky. Od žiakov sa zasa dozvedáme, že WocaBee je „najlepšia appka na svete“, alebo že sú „konečne závislí na niečom dobrom“. Viac referencií od žiakov a učiteľov nájdete taktiež vo videu.
 ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Pre školy zadarmo
Vyskúšajte WocaBee na prvý mesiac nezáväzne a overte si výsledky. Stačí na stránke www.wocabee.app zadať objednávku skúšobnej verzie. Ak sa vám  WocaBee osvedčí, môžete si aplikáciu po uplynutí skúšobnej verzie objednať na dlhšie obdobie. Pre školy aj učiteľov je aplikácia zadarmo, cena pre žiakov je už od 80 centov na mesiac pre 1 cudzí jazyk. Zvyčajne sa na aplikáciu skladajú  žiaci, pričom objednávka môže byť uhradená bankovým prevodom alebo kartou.. Objednávku môže v prípade záujmu uhradiť aj škola. V aplikácii okrem toho prebiehajú aj pravidelné súťaže o hodnotné ceny pre žiakov aj učiteľov, vďaka čomu je učenie s WocaBee ešte zaujímavejšie.
Motivujte svojich žiakov k učeniu jazyka zábavnou formou aj Vy! Skúšobnú verziu aplikácie si môžete objednať TU.

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]