Autor textu: Irena Gremanová
30.12.2019

Naše Vianoce

Čas vianočný, čas radostný!

Foto:Irena Gremanová - Žiaci ZŠ s MŠ Rybník

Rybník 30. decembra (Šklské.sk) - 

Každý z nás sa teší na tieto krásne sviatky. Adventné obdobie je pravidelne súčasťou aj nášho života v škole. 3. adventná nedeľa je pre nás vždy ten, keď sa všetci stretávame v KD v Rybníku na vianočnej akadémii.

​​​​​​​Kultúrny program pripravili žiaci materskej školy i základnej školy. Na javisku sa striedali vianočné koledy a vinše, s tanečnými kreáciami i ľudové tradície našej obce. Tým sa naše aktivity ešte neskončili. Deti v ŠKD vyrobili pre všetkých sponzorov, priateľov a priaznivcov našej školy pozdravy, vianočné dekorácie a ozdoby. Nezabudli sme ani na deti, ktoré sú v tomto období v nemocnici a urobili sme pre ne zbierku hračiek.

Každý chcel potešiť toho druhého a hračiek bolo neúrekom. Rozdelili sme ich nielen pre deti v nemocnici, ale sme urobili radosť v Detskom domove v Leviciach.

Ďalšou zbierkou sme pomohli aj Útulku pre psov v Leviciach, kam sme odniesli deky a iný textil, hračky pre psov. Psíky poteší aj vyše 100 kg granúl.

V posledný deň tohto kalendárneho roka sme zavŕšili koncertom vianočných piesní a kolied, ktorý  pre nás pripravili naši spolužiaci, ktorí navštevujú základnú umeleckú školu. Vytvorili novú hudobnú skupinu našej školy. Potom starší žiaci čítali mladším vianočné rozprávky. Nechýbal ani vianočný turnaj vo vybíjanej aj vo florbale. Všetci sme sa lúčili s rokom 2019 s úsmevom a v dobrej nálade. Želáme všetkým pokojné Vianoce, veľa zdravia, šťastia a úspechov v roku 2020                                                                                                       Žiaci ZŠ s MŠ Rybník 

pic
Foto: :Irena Gremanová - Žiaci ZŠ s MŠ Rybník

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]