Autor textu: J.C.Trade Bridge International
29.11.2021

II. ročník Autonomous Vehicles Summit

Autonomous Vehicles Summit  =  2 dni plné poznatkov, inšpirácií a podpory inovácií pre mladých inovátorov - študentov.

Foto: text

Bratislava 29.11.2021 (Skolske.sk/OTS)

Záštitu nad podujatím Autonomous Vehicles Summit prevzalo Ministerstvo hospodárstva SR.
Summit otvorí Doc. RNDr. Ladislav Miko, Ph.D., Vedúci Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku.

Summit výrazne podporuje inovátorov-študentov členov AIESEC a držiteľov kariet ISIC k aktívnej on-line účasti na summite za symbolickú cenu 2,-EUR!

II. ročník dvojdňovej medzinárodnej konferencie, AUTONOMOUS VEHICLES SUMMIT Slovakia, je najväčším podujatím v strednej a východnej Európe (CEE), zameraným na autonómne vozidlá, inovácie v Autonom industry a sleduje trendy súčasnej digitálnej transformácie v predmetnej oblasti.
 
Summit sa zameriava na  mobilitu, najmä na autonómne vozidlá  a podmienky ich adopcie  do   prostredia miest a regiónov krajiny,  inovácie v autonom priemysle, užívateľské  autonom aplikácie iných odvetví, aj s predstavením  inovatívnych, na Slovensku vyvinutých  autonómnych vozidiel.  Summit bude zahŕňať   prezentácie  špičkových rečníkov – odborníkov  zo Slovenska, Európy a sveta,  a  v rámci summitu budú konané konferenčné panely okrúhleho stola s moderovanými  interaktívnymi panelovými diskusiami, do ktorých sa môže každý účastník zapojiť.

Slovensko  v danej oblasti výrazne zastáva za svetom a  za všetkými susedmi.  Nielen Bratislava, ale väčšie mestá, ale aj obce Slovenska, čelia problému zabezpečenia primeranej verejnej dopravy.  Mnohé nemajú zodpovedajúcu infraštruktúru na podporu potrieb svojich obyvateľov, čo je medzera, ktorú  do značnej miery vyplnia autá s vlastným riadením.  Na summite bude okrem iných tiež  jeden s PANELov konferencie  Autonom región mobility Bratislava (platforma ) -s prednáškami temu odborníkov  Autonómne vozidlá vo verejnom priestore Bratislavy? (Vplyv prijatia autonómnych vozidiel  na mestský verejný priestor v špecifických podmienkach Bratislavy).
 
Slovensko síce doposiaľ nevenuje zodpovedajúcu pozornosť oblasti AVs, avšak má latentný a sčasti už aj aktivovaný potenciál s radom špičkových researchers inovátorov a ďalších odborníkov v oblasti AVs v univerzitách a academy a ďalších.
 
Mimoriadne  výhodná symbolická cena pre študentov – členov AIESEC a ISIC  k účasti na   2-dňovej    konferencii Autonómnych vozidiel  s platbou kartou cez platobnú bránu Global payments umožní každému študentovi -inovátorovi participovať na summite.
 
 V rámci našej podpory  pre študentov je systém registrácií k účasti na summite nastavený na bezproblémovú úhradu extra symbolickej ceny vstupenky k online účasti na summite kartou cez platobnú bránu pre členov AIESEC  ale tiež pre členov – držiteľov karty  ISIC  za 2,-EUR   po ich registrácii na oficiálnej web stránke eventu  kilknutím na BUY TICKETS, resp. TU –   v registračnom formulári je nutné uviesť  v prípade člena AIESEC  email adresu účastníka v tvare  [email protected], resp. pre člena ISIC v registračnom formulári je nutné uviesť  číslo  jeho  platnej ISIC / ISIC/EURO<26 (Valid International Student Identity Card). V prípade záujmu na osobnej účasti (in person) na summite pre členov AIESEC a ISIC je cena s mimoriadnou zľavou, a to vo výške 10,-EUR!
 
Uvedená symbolická cena bude oprávňovať každého študenta člena AIESEC aj ISIC, obzvlášť pre študentov s techno zameraním, a v tom  najmä na AVS, CAV, AI, IOT, smart cities a visionars in context na online účasť na summite. Počet AIESEC a ISIC účastníkov rámci jednej krajiny s extra cenou 2,-EUR je limitovaný, a preto hurry up.
 
Na podujatí navštívia účastníci budúcnosť, ktorá je t.č. už realitou o.i. v oblasti autonómnej kyvadlovej dopravy mnohých štátoch sveta, a  prax bude predstavená špičkovými speakrami z Dánska, Nórska, Číny,  Maďarska, Hong Kongu, Česka, ale tiež zámery EU v predmetnej  oblasti a ďalšími, ktorí priblížia  budúcnosť návštevníkom summitu. 

Každý je vítaný, aby si rozšíril obzory v oblasti, ktorá sa nenávratne blíži. Autonómne riadenie zmení všetko.  Navštívte summit autonómnych vozidiel a zistite, že autonómne vozidlá môžu predefinovať našu spoločnosť.
 
Autonomous Vehicles Summit 
(Summit autonómnych vozidiel)
9. - 10. decembra 2021
FORMAT HYBRID – IN PERSON LIVE/ON-LINE VIRTUAL SUMMIT
CVTI  conference centrum Bratislava

Organizátor
J.C.Trade Bridge International s.r.o., Bratislava
Kontakt  +421-903447629
[email protected]

Bližšie informácie:
Oficálna web stránka podujatia https://www.autonomousvehiclessummit.eu/
FB page: https://www.facebook.com/AutonomousVehiclesSummit.eu

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]