Autor textu: Branislav Jakab
03.01.2022

Energocraft: Postav virtuálnu elektráreň v Minecrafte a vyhraj!

Projekt je určený pre žiakov základných a stredných škôl na Slovensku. Nauč sa niečo nové o fungovaní elektrární spolu so Selassie a vyhraj skvelé herné ceny!

Foto: text

Študuješ na základnej alebo strednej škole a miluješ Minecraft? Ak je tvoja odpoveď 2x áno, tak súťaž Energocraft je práve pre teba! Zapoj sa do jedinečného projektu, stavaj elektrárne a vyhraj jednu z 15 vecných cien a výlet do Energolandu s celou tvojou triedou.

pic
Foto: text

Registruj sa zadarmo do súťaže Energocraft už dnes, ukáž svoje schopnosti v hre Minecraft a nauč sa niečo nové z oblasti fungovania elektrární. Do súťaže sa môžeš zadarmo zapojiť na webe yzone.sk; stačí, ak vyplníš registračný formulár, ktorý nájdeš tu: https://yzone.sk/tournaments/292

Po registrácií získaš prístup na server, kde si môžeš pozrieť modely jadrovej, veternej a vodnej elektrárne. Zisti, ako jednotlivé elektrárne fungujú a postav si 1 z modelov (alebo si trúfni na všetky 3). Po dokončení tvojho diela vyberie odborná porota 15 najlepších stavieb; bojuješ o novú konzolu PlayStation 5 (1. miesto) a poukážky do herného eshopu PGS.sk v hodnote 1800€ (výherca na 1. mieste si môže vybrať medzi poukážkami v hodnote 600€ a novou konzolou). Až 15 súťažiacich tímov si bude môcť vylepšiť svoju hernú výbavu. Taktiež TOP 3 súťažiaci jednotlivci alebo tímy vezmú svoju triedu na celodenný výlet do zábavno-vzdelávacieho centra Energoland v Mochovciach.

pic
Foto: text

Do súťaže sa môžeš zapojiť ak študuješ na základnej alebo strednej škole a máš 12 až 19 rokov. Vezmi si na posilu aj svojich spolužiakov a pustite sa do stavania spoločne alebo si vyskúšaj projekt sám. Na stavaniach elektrární sa totiž môžu podieľať 1-3-členné tímy. Nevieš ako na to?
​​​​​​​Pri stavbe ti pomôžu populárni YouTuberi Selassie a Zlý Zajo, ktorí ti ukážu, ako na stavanie elektrární počas ich livestreamov. Sleduj Selassie už vo februári 2022 na jeho YouTube kanáli Selassie Daily youtube.com/selassiedaily  a Zlého Zaja už 10. januára 2022  o 18:00 na jeho YouTube kanáli https://www.youtube.com/ZlyZajo. Sleduj facebook fanpage Y-Games Slovakia -https://www.facebook.com/YGamesSlovakia pre viac informácií o termínoch livestreamov.

Ak sa chceš dozvedieť viac o súťaži a elektrárňach, klikaj na web yzone.sk tu: https://yzone.sk/projects/24/energocraft . Na webe nájdeš aj detaily o jednotlivých typoch elektrární, ktoré ti pomôžu k lepšiemu pochopeniu princípov ich fungovania. Zapoj sa do stavania už dnes!

pic
Foto: text

Energocraft ti prináša agentúra Yvents (organizátor turnajov Y-Games a MSR v elektronických športoch) s podporou Slovenských elektrární.

Pre viac informácií sleduj web yzone.sk, facebook fanpage Y-Games Slovakia - https://www.facebook.com/YGamesSlovakia a Instagram profil ygames_tournament - https://www.instagram.com/ygames_tournament.

Autor: TS/Yzone.sk

Máj 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
Napíšte nám [email protected]