Autor textu: OTS
19.04.2023

HONOR Magic5 Pro nájdete od dnešného dňa aj na Slovensku

HONOR Magic5 Pro, vlajkovú loď búrajúcu benchmarky v odvetví mobilných telefónov, nájdete od dnešného dňa aj na Slovensku! Navyše získate prémiový, výkonný tablet HONOR Pad 8 zadarmo ako darček!

Foto: HONOR

Bratislava 19.04.2023 (Skolske.sk/OTS)

HONOR Magic5 Pro prináša dokonalý užívateľský zážitok vlajkovej lode v dizajne, kvalite displeja aj profesionálnej foto a video výbave.

Globálna technologická značka HONOR uviedla novú vlajkovú loď sezóny, HONOR Magic5 Pro, na európsky trh počas februárového MWC (Mobile World Congress) v Barcelone. HONOR Magic5 Pro sa pýši dokonalým ergonomickým dizajnom, displejom najvyššej kvality a profesionálnou foto výbavou. V prestížnom rebríčku DXOMARK získal najvyššie skóre za najlepší displej aj foto výbavu na svete. Od dnešného dňa ho nájdete aj na Slovensku! U predajcov Orange SK a O2 SK navyše získate prémiový, výkonný tablet HONOR Pad 8 v hodnote 319€ zadarmo, ako darček ! U predajcov Nay.sk, Alza.sk, Datart.sk si telefón viete predobjednať do 30.4.2023 a taktiež získate tablet HONOR Pad 8 ako darček!

Ohromujúci symetrický dizajn a zvýšená odolnosť
Dizajn telefónu HONOR Magic5 Pro je inšpirovaný absolútnou symetriou v luxusnom spracovaní, s perfektne zaoblenými hranami na oboch stranách a dizajnu tzv. hviezdneho kruhu umiestnenia fotoaparátov na zadnej strane telefónu.

Ako pocta Antonimu Gaudímu, HONOR zapracoval krásne zaoblenie typické práve pre španielsku architektúru. Tzv. Gaudího krivka nádherne obklopuje rozloženie fotoaparátov. HONOR tak znovu nadobúda svoje dlhodobé DNA, spojenie technológie a krásneho designu. HONOR Magic5 Pro váži len 219 ga je tenký 8,77 mm. Nechýba ani certifikácia IP68odolnosti proti vode a prachu.

Zaoblený displej na všetkých štyroch hranách zaručuje pohlcujúci zážitok
6,81" displej LTPOs jedinečným zaoblením na všetkých štyroch hranách zaručuje skutočne pohlcujúci zážitok pri sledovaní filmov, hraní hier alebo aj čítaní elektronických kníh. Okrem toho vďaka technológii vylepšeného jasu zaručuje HONOR Magic5 Pro konzistentne jasné a živé farby aj na priamom slnečnom svetle, a to pri jase až 1800 nitov. Vďaka duálnej kalibrácii jasu sa môžete spoľahnúť na konzistentné farebné rozlíšenie, či už v interiéri pri typickej úrovni jasu 120 nitov, alebo v exteriéri pri typickej úrovni jasu 800 nitov.

Špeciálny čip na vylepšenie displejaposkytuje lepšiu nielen obrazovú ale zároveň aj vyššiu snímkovú frekvenciu pri nižšej spotrebe energie pre plynulejší herný zážitok. Pri sledovaní videí a filmov určite oceníte lepšiu kvalitu obrazu s certifikátmi HDR10+ a IMAX Enhanced.

Aby sa predišlo namáhaniu očí, HONOR Magic5 Pro vyžaruje nízke emisie modrého svetla, čo potvrdzuje aj certifikát TÜV Rheinland. Displej súčasne napodobňuje prirodzené svetlo prostredníctvom technológie dynamického stmievania. Očiam uľaví aj Circadian Night Display pre kvalitnejší spánok a priekopnícky displej LTPO s technológiou stmievania 2 160 HzPulse Width Modulation (PWM) pre minimalizáciu blikania obrazovky.

Bezkonkurenčná tvorba fotografií a videí v najvyššej kvalite
Odborníkmi ocenený systém trojitého fotoaparátu pozostáva zo širokouhlého objektívu s rozlíšením 50 MPx, ultra širokouhlého fotoaparátu s rozlíšením 50 MPx a tele fotoobjektívu s rozlíšením 50 MPx. Vďaka väčšiemu senzoru a väčšej clone je fotoaparát HONOR Magic5 Pro mimoriadne výkonný pri vnímaní svetla a dokáže zachytiť fotografie s vysokým rozlíšením a úžasnými detailmi bez ohľadu na svetelné podmienky.

HONOR Magic5 Pro je tiež vybavený úplne novou technológiou Ultra Fusion Computational Optics, výpočtovým optickým algoritmom, ktorý dopĺňa systém fotoaparátov. Výrazne zlepšuje kvalitu fotografií pri 3,5 až 100-násobnom zväčšení, čím sa tento model odlišuje od ostatných smartfónov na trhu.

Medzi ďalšie prednosti fotoaparátu patrí HONOR Image Engine a nový algoritmus Millisecond Falcon Capture. Ten umožňuje zachytiť zložité scény mimoriadne rýchlo a s vysokou úrovňou detailov. Funkcia Super Night Capture dokáže zachytiť aj slabo osvetlené scény a fotoaparát ponúka aj funkciu AI Motion Sensing Capture, ktorá dokáže automaticky rozpoznať napríklad najvyšší bod výskoku a zachytiť ho na fotografii v ultra vysokom rozlíšení.

Navyše vďaka funkcii IMAX Enhanced Movie Master môžete so smartfónom HONOR Magic5 Pro natáčať a upravovať videá v špičkovej filmovej kvalite.

Výkonná vlajková loď s najmodernejšou technológiou
Vďaka najnovšej mobilnej platforme Snapdragon® 8 Gen 2 sa s touto vlajkovou loďou môžete ešte viac baviť a byť produktívnejší. HONOR Magic5 Lite je vybavený prvou architektúrou samostatných antén Wi-Fi a Bluetooth vo svojom odvetví, ktorá zvyšuje výkon Wi-Fi o 200 %oproti tradičným konštrukciám antén a zároveň znižuje latenciu Wi-Fi pre maximálnu flexibilitu a mobilitu.

Smartfón HONOR Magic5 Pro podporuje káblové nabíjanie HONOR SuperCharge 66W a bezdrôtové nabíjanie 50W. Veľká 5 100 mAhbatéria vám zaručí nepretržité používanie počas celého dňa.

HONOR Magic5 využíva najnovší operačný systém MagicOS 7.1 založený na systéme Android 13 s mnohými inteligentnými funkciami, ako je napríklad MagicRing na spoluprácu medzi zariadeniami a Magic Text na inteligentné rozpoznávanie textu pre vašu produktivitu.

Herní nadšenci ocenia aktualizovanú verziu GPU Turbo X pre vyššiu a stabilnejšiu snímkovú frekvenciu pri nižšej spotrebe energie pre kvalitnejšie hranie a dokonale plynulú grafiku. Vďaka flash pamäti UFS 4.0 sa HONOR Magic5 Pro môže pochváliť neuveriteľnou rýchlosťou ukladania dát až 4 000 Mb/s, čo predstavuje 100 % zlepšenie oproti UFS 3.1. Zariadenie navyše využíva najnovšiu pamäť LPDDR5X Dynamic Random Access Memory (DRAM), používatelia tak majú rýchlejší prístup k uloženým dátam.

Vyššia miera zabezpečenia a súkromie
Ochranu údajov zabezpečuje bezpečnostný systém Dual-TEE, na ktorom sa podieľala spoločnosť Qualcomm. Pomocou čipsetu Discrete Security poskytuje HONOR Magic5 Pro maximálne zabezpečenie hesiel a biometrických údajov, ako je Face ID a odtlačok prsta.

Funkcia AI Privacy Call 2.0, prelomové riešenie spoločnosti HONOR na prevenciu úniku zvuku, bola v telefóne HONOR Magic5 Pro vylepšená o prelomovú technológiu Sound Energy Spatial Control, ktorá generuje protichodné zvukové vlny, aby sa zabránilo úniku zvuku zo súkromných hovorov. AI Privacy Call 2.0 prináša 100%zlepšenie hlasitosti hovoru pre zrozumiteľnejšiu komunikáciu, čím zaručuje, že aj v tichom a preplnenom priestore, ako je výťah, ľudia okolo vás volajúceho sotva počujú.

Farba, cena a dostupnosť
HONOR Magic5 Pro prichádza na slovenský trh v dvoch farebných prevedeniach: Meadow Green, inšpirovaným fanúšikmi značky HONOR a vášňou pre prírodu. Dopĺňa klasickú elegantnú farbu Black.

Už od dnešného dňa nájdete HONORMagic5 Pro u vybraných slovenských predajcov za skvelú cenu 1 199€. U predajcov Orange SK a O2 SK navyše získate prémiový, výkonný tablet HONOR Pad 8 v hodnote 319€ zadarmo, ako darček ! U predajcov Nay.sk, Alza.sk, Datart.sk si telefón môžete do 30.4.2023 predobjednať a taktiež získate tablet HONOR Pad 8 ako darček!

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]