Autor textu: Mgr. Mária Gavenčiaková
11.06.2019

Rozlúčka s absolventmi SOŠ drevárskej a stavebnej 

Krásno nad Kysucou.

Foto: Mgr. Mária Gavenčiaková

Krásno nad Kysucou 11. júna (Skolske.sk)

     Slávnostné vyraďovanie absolventov v Strednej odbornej škole drevárskej a stavebnej v Krásne nad Kysucou sa už stalo tradíciou. V prvý júnový pondelok sa konalo odovzdanie maturitných vysvedčení, ocenenie za študijné výsledky, vyhodnotenie aktívnej činnosti, reprezentovanie školy v rôznych súťažiach a vyslanie absolventov do reálneho života. V Dome kultúry v Krásne nad Kysucou sa pri tejto príležitosti stretli primátor mesta Krásno nad Kysucou Ing. Jozef Grapa, riaditeľ Strednej odbornej školy drevárskej a stavebnej PaedDr. Ján Palko a pedagógovia s jej absolventmi, rodičia a zástupcovia médií.   

pic
Foto: Mgr. Mária Gavenčiaková

  V slávnostnom príhovore primátor mesta a riaditeľ školy ocenili snahu všetkých absolventov o zvládnutie maturitnej skúšky a zaželali im, aby sa každý úspešne zaradil do pracovného života alebo do ďalšieho štúdia. Riaditeľ potvrdil, že škola bude aj naďalej vychovávať a vzdelávať kvalifikovaných odborníkov. Cenu primátora mesta Krásno nad Kysucou udelil primátor Ing. Jozef Grapa absolventom Vladimírovi Pastvovi z 2.Ad triedy a Kataríne Mackovej zo 4.B triedy za vzornú reprezentáciu mesta a školy v odborných súťažiach na regionálnej a celoslovenskej úrovni. Riaditeľ školy ocenil dvoch z úspešných absolventov Miroslava Grochala zo 4.A triedy a Kristínu Lucákovú zo 4.B triedy  za  vynikajúce študijné výsledky. Združenie rodičov a priateľov školy pri Strednej odbornej škole drevárskej a stavebnej Krásno nad Kysucou udelilo Cenu Rady rodičov absolventom Samuelovi Jedinákovi a Ľubošovi Šeligovi zo 4.A triedy a Soni Bátorkovej zo 4.B triedy za reprezentáciu školy.         

pic
Foto: Mgr. Mária Gavenčiaková

Stredná odborná škola drevárska a stavebná Krásno nad Kysucou udelila vecné ceny za  vzornú reprezentáciu školy v odborných, vedomostných súťažiach a praktických zručnostiach,  a výborné študijné výsledky v teoretickom vyučovaní a na odbornom výcviku a za  reprezentáciu v športových súťažiach. Ocenení boli títo absolventi: Daniel Pollák, Ľuboš Šeliga, Samuel Jedinák, Miroslav Grochal, Dávid Krčmárik  a Patrik Baroňák zo IV.A triedy, Vanesa Kuljovská, Soňa Bátorková, Katarína Macková, Kristína Lucáková, Adam Vyšlan a Boris Grežďo zo IV.B triedy, Nikola Michalisková, Mária Kucharčíková a Vladimír Pastva z  II.Ad triedy.

     Poslednou časťou stretnutia bolo slávnostné predstavenie jednotlivých absolventských tried a odovzdanie maturitných vysvedčení. Všetkým absolventom prajeme úspešné vykročenie do ich ďalšieho života.
 
Napísala: Mgr. Mária Gavenčiaková

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]