Autor textu: Školské.sk
09.09.2019

TASR je tu s Vami aj v tomto školskom roku 

Milí kolegovia, pedagógovia, milí čitatelia

Foto: Školské.sk

Bratislava 09.09.2019 (Skolske.sk)

     
      Prvý týždeň nového školského roka už máme za sebou,  začal sa desaťmesačný maratón plný povinností, školských i mimoškolských aktivít, ale aj spoločných zážitkov.  Aj tento školský rok sa Vám budeme snažiť prinášať informácie z diania v slovenskom školstve, tento rok už na novom webe www.skolske.sk, ktorý je nasledovníkom portálu TASR www.skolskyservis.sk. Od roku 2009, kedy sme začínali, sa veľa zmenilo, preto sme aj náš web museli zmodernizovať. Pokračovať ale budeme v rovnakom trende, ako sme začínali. Naším cieľom totiž stále ostáva prispieť k mediálnej výchove na všetkých stupňoch škôl a umožniť školám prácu s reálnym agentúrnym produktom.
   
      Zároveň Vám ponúkame priestor na našom webe www.skolske.sk, kde môžete uverejňovať správy z Vašich škôl. Aj Vy môžete rozšíriť naše rady a stať sa našimi spolupracovníkmi. Hľadáme učiteľov a študentov (zo všetkých typov škôl), ktorých baví písanie, fotenie a natáčanie videí. Staňte sa ja VY spolutvorcami www.skolske.sk. Ukážte, čo všetko so žiakmi robíte. Buďte inšpiráciou aj pre ostatných kolegov. Rovnako môžu prispieť článkam aj deti a študenti.

      Chceš byť novinár, alebo si iba chceš vyskúšať prácu novinára? Tak potom hľadáme práve Vás (Teba). Pri získavaní námetov na články a reportáže sa veľa dozviete, veľa naučíte, získate nových kamarátov, zoznámite so zaujímavými ľuďmi. A Keď Vás písanie bude baviť, dostanete preukaz externý spolupracovník - redaktor TASR. 

     Pokiaľ máte záujem prispievať na portál aj vy, vypíšte krátky formulár v sekcii regustruj sa, ktorá sa nachádza na úvodnej stránke webu.
 
       Želám Vám milí pedagógovia, úspešný školský rok, veľa šikovných žiakov, chápavých rodičov a veľa síl na zvládnutie všetkých povinností.  A všetkým našim čitateľom príjemné čítanie počas celého školského roka. 

        Redakcia Školské.sk

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]