Autor textu: Mária Tarišková
16.08.2021

TOTO je appka, ktorá ťa naučí aj 250 slovíčok mesačne

Nepotrebuješ drahý kurz, učebnicu ani zošit. Cudzí jazyk sa môžeš učiť na svojom mobile alebo tablete, a to s pomocou umelej inteligencie, ktorá presne vie, kde robíš chyby.

Foto: LangBee

Bratislava 16.08.2021 (Skolske.sk/OTS)

Môžeš sa učiť aj gramatiku, ak to potrebuješ, alebo sa môžeš učiť z filmov, kníh a z článkov, ktoré ťa zaujímajú. Učenie jazyka s novou aplikáciou LangBee je zábava, ale hlavne  - FUNGUJE!
 
Čo je LangBee
LangBee je unikátna webová appka na učenie cudzích jazykov, ktorú vytvoril slovenský programátor. Vychádza z úspešnej verzie pre školy, ktorá sa  používa už 3 roky u nás aj v ďalších 8-mich európskych krajinách.

LangBee nemusíš inštalovať, je jednoducho dostupná na mobile, notebooku aj tablete. Vďaka tomu sa môžeš učiť naozaj kedykoľvek - aj keď čakáš na zastávke, u zubára alebo počas reklamnej prestávky v televízii.

Jej najväčšou výhodou je individuálny prístup. Appka totiž využíva umelú inteligenciu, ktorá sleduje, kde robíš chyby, a tieto slovíčka a frázy s tebou precvičuje dôslednejšie. Navyše, cvičenia sa stále striedajú, a tak učenie nezačne byť nikdy nuda.
 


Až 13 jazykov
V LangBee sú k dispozícii 2 moduly na učenie jazyka. V prvom module sú dostupné komplexné kurzy angličtiny a nemčiny od úrovne začiatočník (A1) až po úroveň pokročilý (B2). Každý kurz obsahuje 10-12 balíkov slovíčok a fráz, ktoré sa po absolvovaní testu postupne odomykajú. V jednom kurze sa naučíš približne 150 nových slovíčok, k tomu gramatiku a správnu výslovnosť. Cena kurzu je od 3,75 EUR.

Druhá možnosť, dostupná až pre 13 cudzích jazykov, je učenie vlastných slovíčok. Teda takých, ktoré sa chceš a potrebuješ naučiť ty sám. Do appky ich môžeš vložiť zo svojej učebnice, ale aj z kníh, ktoré čítaš, či z filmov, ktoré sleduješ. Vytvorené balíčky slovíčok budeš v LangBee precvičovať 7-mimi rôznymi metódami, vďaka čomu je učenie naozaj efektívne. Zo skúseností vieme, že takto sa dokážeš mesačne naučiť 100 až 250 nových slovíčok a fráz. Závisí len od teba. A to za cenu už od 2,25 EUR mesačne!  
 
Prečo je to super
Učenie funguje vtedy, keď nás baví. A s LangBee ťa to baviť bude. K motivácii ti pomôžu aj pravidelné súťaže o ceny priamo v aplikácii. Práve teraz, počas leta, môžeš vyhrať napríklad tablet, kávovar alebo powerbank.

Ďalej šetríš čas aj peniaze. Nemusíš dochádzať na kurz, ktorý je aj zbytočne drahý. Za pár eur mesačne sa učíš jazyk v čase, ktorý by si možno strávil bezcieľnym brázdením sociálnych sietí. To najdôležitejši však je, že učenie sa jazyka s LangBee naozaj funguje. Obsahovú stránku kurzov vytvorili pedagógovia a profesionálni lektori, ktorí majú dlhoročné skúsenosti vo výučbe cudzích jazykov. Umelá inteligencia a rôzne typy cvičení sa zasa postarajú o to, že si slovíčka určite zapamätáš.

A možno len celkom na záver - užívateľské rozhranie v LangBee je v slovenčine. Ak si v jazykoch ešte začiatočník, veľmi ti to pomôže rýchlo sa zorientovať. Tak neváhaj a zaregistruj sa už dnes na www.langbee.app.

Apríl 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]