Autor textu: Ľuboš Lukáč
13.11.2021

V Klube nadaných detí hrali prím modeling, divadlo a film. Nechýbal exkluzívny hosť!

Stretnutia školákov v Klube nadaných detí pri Súkromnej základnej škole DSA v Prešove patria medzi veľmi obľúbené. Nezabudnuteľná bola tentoraz aj návšteva mladého úspešného herca Jakuba Miščíka.

Foto: Ľuboš Lukáč

Prešov 13.11.2021 (Skolske.sk)

Ako model v Ázii i Európe
Už na strednej škole sa mu splnil veľký sen. Úspech v súťaži ELITE MODEL LOOK otvoril Jakubovi Miščíkovi kariéru vo svete modelingu. Precestoval takmer celú Áziu. Objavil sa v Japonsku, Kórei, Hong-Kongu, ale aj v Thajsku, Číne, na Filipínach, či v Miláne. Okrem toho zaujal v rôznych kampaniach a reklame (napr. pre módnu značku Fila). Neskôr sa ujal v divadle a vo filme. Zahral si hlavnú postavu v krátkometrážnej snímke Hviezda. Účinkoval tiež v rôznych seriáloch, napr. Pán profesor a Zlatá rybka. Vidieť ste ho mohli na predstavení Jesus Christ Superstar v prešovskom Divadle Jonáša Záborského. Okrem hrania sa venuje takisto hudbe, tancu a akrobacii. Svoju úspešnú cestu prišiel Jakub predstaviť nadaným deťom do ich klubu v Prešove.

pic
Foto: Ľuboš Lukáč

Módna prehliadka so supervíziou herca
Mladý herec sa svojej „hlavnej úlohy“ zhostil bez problémov. Predstavovať ho najmenším nebolo potrebné; školákom je dobre známy z televíznej obrazovky. Jeho rozprávanie, doplnené fotografiami a videami, deti zaujalo. Nechýbalo množstvo otázok, ale aj malá módna prehliadka v podaní členov klubu za obrovskej podpory a rád slovenského talentu. Azda najviac rezonovala debata o jeho aktuálnej filmovej postave Jakuba v seriáli Pán profesor. Seriálový Leo (Jakub Miščík) porozprával o natáčaní, ale aj o ním stvárnenej postave frajera Katky (Diana Klamová), ktorá rovnako ako on precestovala vďaka modelingu kus sveta. Záver stretnutia spestrila autogramiáda a spoločné fotografovanie hosťa s nadanými deťmi.

pic
Foto: Ľuboš Lukáč
pic
Foto: Ľuboš Lukáč

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]