Autor textu: Mária Tarišková
12.12.2022

Tenisky do školy aj mimo nej - ako ich vybrať

Deti potrebujú pohodlnú a odolnú obuv, ktorá vydrží tempo a náročnosť školského dňa, ale aj aktivít po ňom.

Foto: Evgeny Atamanenko / Shutterstock.com

Bratislava 12.12.2022 (Skolske.sk/OTS)

Koniec koncov, celý deň budú chodiť, behať a skákať, takže potrebujú tenisky, ktoré s nimi udržia krok. Ako ich vybrať?

Školský deň v pohodlných teniskách
Hľadáte pre svoje deti perfektné tenisky do škôlky, školy či na bežné mimoškolské nosenie? Už nehľadajte ďalej, máme pre vás tip, ktorý sa osvedčí v každej rodine! Či už vaše dieťa potrebuje pohodlnú obuv na behanie počas prestávok, na telesnú výchovu alebo štýlové tenisky, ktoré si okamžite zamiluje a ohúri spolužiakov, s trochou hľadania môžete nájsť perfektný model obuvi.
 
Na začiatok zvážte typ aktivít, ktoré bude vaše dieťa v teniskách vykonávať. Ak potrebuje obuv na šport, hľadajte tenisky s dobrým tlmením v podrážke a podporou okolo členkov. Na každodenné nosenie do školy a zo školy uprednostnite tenisky, ktoré sú pohodlné, priedušné a štýlové.
 
Po zúžení výberu si nezabudnite prečítať recenzie zákazníkov, ktoré sú napríklad pri rade tenisiek adidas originals veľmi pozitívne. Overená značka je mnohokrát zárukou dlhoročnej kvality. Takto sa môžete uistiť, že je obuv pohodlná a zároveň odolná. Pre väčšiu istotu hľadajte tenisky vyrobené z kvalitných materiálov, napr. odolný kožený zvršok alebo z priedušnej sieťoviny - vyberajte podľa účelu tenisiek.
 
So správnou obuvou bude vaše dieťa vyzerať a cítiť sa v škole čo najlepšie a najpohodlnejšie!

Správna veľkosť a osobitý štýl
Tenisky sú povinnou výbavou každého dieťaťa, ktoré nastupuje do školy alebo sa vracia po prázdninách. Tenisky môže školák využívať nielen na telesnej výchove, ale aj ako prezuvky počas celého dňa.

 Zdroj foto: Ground Picture / Shutterstock.com
 
Tu si však ako rodič musíte uvedomiť, že dieťa bude v teniskách dlhé hodiny, preto je nutné vybrať také, aby mu dokonale sadli a často kontrolovať, či dieťaťu nevyrástla noha. Možno vás prekvapí tempo, akým detská noha rastie, tak nebuďte šokovaní a reagujte väčšou veľkosťou rýchlo.
 
S teniskami adidas originals, ktoré sú nielenže pohodlné, ale aj vyzerajú cool a štýlovo, sa dieťa bude cítiť s chodidlami ako v bavlnke. Či už vaše deti začínajú chodiť do škôlky, alebo sa chystajú na strednú školu, správny pár tenisiek, napr. zo širokej ponuky Flexdog, im pomôže uľahčiť prechod do školského roka.
 
Pri nákupe tenisiek je potrebné zvážiť niekoľko vecí. Po prvé, hľadajte pár, ktorý ponúka pohodlie a podporu. Deti trávia na nohách veľa času, preto je dôležité, aby boli ich topánky vysokej kvality. Uistite sa tiež, že majú dostatok priestoru na pohybovanie prstov na nohách. Nakoniec, budete chcieť hľadať tenisky, ktoré sú odolné a vydržia všetko, čo na ne vaše deti nastražia.
 
Vaše deti potrebujú obuv, ktorá vydrží od chôdze až po behanie a hranie. So správnym párom tenisiek budú vaše deti pripravené zvládnuť školský rok štýlovo a pohodlne.

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]