Autor textu: Jana Ikrényiová
23.06.2019

Program Nexteria Leadership Academy ukončilo 21 absolventov 

Študenti pomáhajú vedeniu firmy zlepšovať ich produkty a služby.

Foto:Nexteria

      Bratislava 23. júna (TASR)

 Desiaty ročník vzdelávacieho programu Nexteria Leadership Academy (NLA) ukončilo v týchto dňoch 21 absolventov. Ide o trojročný vzdelávací program, ktorý pripravuje novú generáciu ľudí, ktorí chcú zostať na Slovensku a aktívne prispieť k jeho zmene. TASR o tom informovala Terézia Dominika Lukáčová, študentka druhého ročníka NLA.

      Prvý rok v NLA je zameraný na osobný rozvoj, hodnoty a nasmerovanie študenta. Vďaka workshopom, diskusiám a osobnému mentoringu pomáha študentovi posúvať sa vpred v oblasti, ktorej sa chce v živote venovať. Počas druhého ročníka sa štúdium špecializuje na líderské a manažérske schopnosti. Tretí rok je špeciálny tvorbou vlastného projektu, vďaka ktorému mení svoje okolie k lepšiemu. 

      Podľa Lukáčovej dopĺňajú všetky tri ročníky projekty v praxi vo významných firmách na Slovensku, kde študenti pomáhajú vedeniu firmy zlepšovať ich produkty a služby, a tak prinášať do firiem pohľad mladého a inovatívneho človeka. "Študentom dáva Nexteria možnosť desať rokov zostať študovať na Slovensku a k tomu sa stretávať s talentmi, robiť projekty pre významné firmy a najmä byť v komunite ľudí s rôznorodým zameraním, ktorých spája motivácia pomáhať našej krajine rásť a raz obsadzovať miesta na vysokých pozíciách v štátnej či súkromnej sfére," uviedol Tomáš Hasala z Nexterie. 
​​​​​​​
      "Študovala som na strednej škole v Dánsku. Po návrate domov som chcela vytvoriť podobné vzdelávanie, aké som zažila v severskej krajine, ale taktiež som chcela nájsť komunitu aktívnych ľudí, do ktorej budem patriť a ktorá ma bude inšpirovať, motivovať a posúvať ďalej," uzavrela Lukáčová, ktorá popri strednej škole založila program neformálneho vzdelávania I AMbitious. 

Marec 2024

Po
Ut
Str
Št
Pia
So
Ne
-
-
-
-
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
-
-
-
-
-
-
-
Napíšte nám [email protected]